Edremit Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan Çok yönlü ve tarafsız bakabilen çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, Ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını,sağlamaktır.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzdan 10 öğrencimiz LYS VE YGS’de başarı göstererek 4 yıllık fakültelere girmeye hak kazanmışlardır. Sporsal alandaki başarılarımız: Yüzme erkek takımı Van 1.liği Basketbol erkek takımı Van 2.liği Badminton kız takımı Van 3.lüğü Badminton erkek takımı Van2.liği Basketbol Valilik kupası Van 2.liği Teakvando erkek takımı Van 1.liği Atletizm erkek takımı Van 2.liği Masa tenisi erkek takımı Edremit ilçe 1.liği Badminton erkek takımı Edremit ilçe 1.liği Badminton kız takımı Edremit ilçe 1.liği Voleybol kız takımı Edremit ilçe 1.liği Atletizm erkek takımı Edremit ilçe 1.liği

Saatler: Başlama saati:08:00 Bitiş saati: Pazartesi 15:00, Salı 15:00, Çarşamba 15:00, Perşembe 15:00, Cuma 15:00
Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Servis Bilgisi: Öğretmen ve Öğrenci servisleri bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: BİLİM FUARI, TEKNOFEST ETKİNLİKLERİ
Proje Çalışmaları: BİLİM FUARI, TEKNOFEST ETKİNLİKLERİ

WEB - https://edremitanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 14096. SK. EDREMIT LISELI BLOK NO 2 EDREMİT / VAN

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Adres - YENİ MAH. 14096. SK. EDREMIT LISELI BLOK NO 2 EDREMİT / VAN

Ulaşım Okulumuza Van merkezden,Edremit ilçe merkezinden ve TOKİ konutlarından Edremit toki ve Edremit ilçe minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 10 km uzaklıkta İlçe merkezine 4 km uzaklıkta